Virtualna Erasmus+ mobilnost u sklopu projekta “Smitten kitchen”

UČENICI IZ PET ZEMALJA „KUHALI“ ZAJEDNO PUTEM ZOOMA
Učenici porečke Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića kroz ožujak i travanj u virtualnom su se okruženju, putem zoom platforme, družili sa svojim vršnjacima iz Portugala, Italije, Poljske i Velike Britanije, u sklopu Erasmus+ projekta „Smitten Kitchen-A Thyme to eat“. Projekt je osmišljen s ciljem promocije kulinarskih vještina, zdrave prehrane te tradicionalnih namirnica i načina pripreme tih namirnica, kao i razmjene iskustava među partnerskim školama po ovim pitanjima.
Za više informacija o projektu kliknite na poveznicu koja će vas preusmjeriti na novinski članak porečkog portala “poreština.info”: https://porestina.info/sto-se-to-kuha-i-kako-se-uci-u-tus-porec-virtualna-erasmus-mobilnost-u-sklopu-projekta-smitten-kitchen-a-thyme-to-eat/?fbclid=IwAR3MWiF3L7qkgVM_oCnO3vpidCR7V-F0nrz9umyFcXAqIVtn58-gobLSLHk
Budući da slike govore tisuću riječi, u nastavku prilažemo neke od provedenih aktivnosti (prezentacije, kvizovi, recepti, radionice, zadaci…) u kojima su sudjelovali učenici uz vodstvo i podršku svojih nastavnika.